Websites

Een website hoort doelgericht te zijn

De bezoeker moet informatie snel kunnen vinden en een goed beeld van je bedrijf kunnen vormen. Samen gaan we werken aan een goed werkbare website waarin bezoekers makkelijk de nodige informatie kunnen vinden. Dat kan variëren van alleen je contactgegevens tot een complete database met gegevens.
Buro designbywiel zorgt ervoor dat potentiële klanten een goede indruk krijgen van je bedrijf. Je website is je visitekaartje die als het ware de entree is van je bedrijf.

Herkenbaarheid en eenvoud zijn tegenwoordig erg belangrijk om op te vallen

Potentiële klanten blijven maar een paar seconden hangen op een website. Tenzij ze met een (paar) clicks de informatie kunnen krijgen die ze zoeken.

designbywiel kijkt naar je wensen en naar het budget

Samen komen we overeen wat haalbaar is en in welke programmeertaal dat dan kan. Aan de hand daarvan kan een offerte gemaakt worden.
Buro designbywiel werkt met programma’s als: Adobe (Indesign, Photoshop, Illustrator, Dreamweaver, Fireworks en Muse), WordPress, Microsoft Office en QuarkXpress.
Ook voor je visitekaartjes, briefpapier en alles waar je ook maar je logo op wilt hebben kan voor gezorgd worden. Dan zul je merken dat we dezelfde stijl doorvoeren in al deze producten. Wel zo makkelijk en herkenbaar voor de klant.

Voor meer informatie over drukwerk klik hier.

Voorbeelden

De hieronder getoonde websites zijn gemaakt met gebruikmakend van WordPress of zijn html-based. Ieder heeft zijn eigen gebruik en gemak.

Wil je gebruiken maken van een database-achtige content, dan is WordPress een aanrader.

Zoek je het helemaal in de vrijheid van ontwerp, dan is een html-based website een goed basis. Via CSS zijn er vele mogelijkheden.

Onderstaande websites zijn op het web beschikbaar en kunnen daar bekeken worden.

rob smvg vdkfinance
nesvillesite

En hieronder nog enkele voorbeelden van onwikkelde websites, die helaas niet meer online zijn.

petragerritsite careersite kt
platblaauwsite